Η αδυναμία της Μιμής Ντενίση στην κόρη της είναι γνωστή, όπως γνωστό είναι ότι η Μαριτίνα εδώ και λίγες ημέρες έχει μετακομίσει στην Κύπρο προκειμένου να σπουδάσει.

Θέλοντας να κάνει τα δικά της βήματα, η 18χρονη κόρη της ηθοποιού επέλεξε να σπουδάσει στο νησί της Αφροδίτης Business με ειδίκευση στον Τουρισμό.

Για τον λόγο αυτό η Μιμή Ντενίση ταξίδεψε μέχρι το νησί, προκειμένου να τη βοηθήσει αυτές τις πρώτες εβδομάδες στη Λευκωσία.

Μάλιστα, ενθουσιασμένη από τα πανεπιστήμια της Κύπρου, έγραψε στο Facebook: «Πόσο θαυμάζω τους Κύπριους!! Πήγα την κόρη μου στο Πανεπιστήμιο. Και τι αντίκρισα; χιλιάδες Έλληνες γονείς με τα παιδιά τους που πάνε για σπουδές εκεί! Μόνο στην Λευκωσία 20.000 φοιτητές. Όλα τα πανεπιστήμια με απουσίες, με μια φορά δικαίωμα να περάσεις το μάθημα, με υπεροχές πεντακάθαρες εγκαταστάσεις πάμφθηνο καλό φαγητό κ διεθνές περιβάλλον. Και εμείς στην ομορφότερη χώρα με πανεπιστήμια γεμάτα αιωνίους φοιτητές ατέλειωτες εξεταστικές απεργίες κ βρώμικες αίθουσες. Και ακόμα απαγορεύουμε τα Ιδιωτικά πανεπιστήμια!!!!! Γιατί να φεύγουν τα παιδιά μας γιατί να πληρώνουμε τόσα λεφτά στο εξωτερικό;; Ποια κατάρα βαραίνει αυτή την αγία χωρά κ δεν την αφήνει να προχωρήσει;;» 

Όπως ήταν φυσικά είχε δεκάδες απαντήσεις σχετικά με το θέμα, αλλά και ακόμα περισσότερα «likes».

Πηγή : TO THEMA ONLINE