Τα εστιατόρια ΜcDonald’s, πιστά στη δέσμευσή τους να δημιουργούν μαζί με το κυπριακό κοινό όμορφες στιγμές και αξίες μέσα από την ποιότητα του φαγητού και της ευχάριστης ατμόσφαιρας των εστιατορίων τους, εγκαινιάζουν ακόμη ένα εστιατόριο McDonald’s στη Λευκωσία.
 
Ο υπέροχος κόσμος των McDonald’s μεγαλώνει με ένα νέο εστιατόριο στη Λεωφόρο Μακαρίου 50, στα Λατσιά. Πρόκειται για ένα «εστιατόριο του μέλλοντος» με καινοτόμα χαρακτηριστικά και υπηρεσίες, όπως τα self-ordering kiosks (ηλεκτρονικοί πίνακες αυτοεξυπηρέτησης) και την υπηρεσία table service.
 
Το νέο εστιατόριο McDonald’s στα Λατσιά, εγκαινιάζεται το Σαββατοκυρίακο 30 Ιουνίου και 1η Ιουλίου, με μια διήμερη γιορτή για το καινούργιο ξεκίνημα. Θα υπάρχουν πολλές δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους, face painting, Ronald McDonald show και πολλές εκπλήξεις.
 
Κορύφωση των εορτασμών θα αποτελέσουν οι συναυλίες αγαπημένων καλλιτεχνών. To Σάββατο στις οκτώμισι το βράδυ θα απολαύσουμε συναυλία από τον Hovig και την Κυριακή από το συγκρότημα Onirama.