Του Αντώνη Ιωσήφ
Personal Trainer
Fiteresting by Antonis Iosif
www.facebook.com/FITERESTING

Η περίοδος των γιορτινών τραπεζιών φτάνει και εδώ είναι που πάντα επικρατεί ένας δικαιολογημένος φόβος για την αύξηση βάρους. Πως μπορεί αυτό να αντιμετωπιστεί? Παρακάτω θα διαβάσετε 3 τρόπους όπου θα σας βοηθήσουν όχι μόνο στον έλεγχο αλλά και να στην απώλεια βάρους.

1) Κάνε την πιο σωστή επιλογή.
Πάντα υπάρχει τρόπος να μετατραπεί το γεύμα σου σε μια καλή διατροφική επιλογή έστω και λίγο. Όπου και να βρίσκεσαι, εντός ή εκτός σπιτιού μπορείς να επιλέξεις την πιο ποιοτική τροφή για το
πιάτο σου. Το χάσιμο βάρους και κυρίως το κάψιμο λίπους έχει να κάνει σχέση με το πόσο ποιοτικές διατροφικές επιλογές καταναλώνουμε.

2) Νερό
Καταναλώνοντας μεγαλύτερες ποσότητες νερού είναι ένας εύκολος τρόπος να κρατάμε το στομάχι γεμάτο καθώς βοηθά και στην καλή λειτουργία του σώματος. Αποφύγετε τα ποτά με πολλές θερμίδες όπως είναι τα αλκοολούχα και τα γλυκά ροφήματα εφόσον δεν παρέχουν τίποτα παρά μόνο θερμίδες.


3) Γυμναστική
Η γυμναστική είναι ένα απαραίτητο στοιχείο για το χάσιμο βάρους διότι σε συνδυασμό με την διατροφή θα δώσει μια έξτρα καύση θερμίδων μέσα στην μέρα. Εξίσου, η γυμναστική είναι αυτή που θα βοηθήσει στην σύσφιξη και την μυϊκή τόνωση του σώματος, πράγμα που δεν μπορεί να το δώσει ή διατροφή από μόνη της. Τρεις φορές την βδομάδα άσκησης είναι ιδανική για τον έλεγχο ή χάσιμο βάρους.