Το πρώτο τους παιδί μαζί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καλωσόρισαν οι Ρέιτσελ Βάιζ και Ντάνιελ Κρεγκ.

Η 48χρονη ηθοποιός και ο 50χρονος σύζυγός της, είπαν στους φίλους τους πως είναι «πολύ χαρούμενοι» που έφεραν στον κόσμο την κόρη τους.

Το μωρό είναι το πρώτο παιδί του ζευγαριού που παντρεύτηκε το 2011. Ο καθένας τους έχει ήδη ένα παιδί από προηγούμενες σχέσεις.

Η εμφάνιση που αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της ΡέιτσελΗ εμφάνιση που αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της Ρέιτσελ

Το ζευγάρι, που κρατά χαμηλό προφίλ και δεν μιλά για την ιδιωτική του ζωή, βρίσκονταν στη Νέα Υόρκη για την γέννηση της κόρης τους.

Η ηθοποιός είχε μοιραστεί για πρώτη φορά την είδηση της εγκυμοσύνης της σε μια συνέντευξη τον Απρίλιο στους New York Times, λέγοντας: «Ο Ντάνιελ κι εγώ είμαστε πολύ χαρούμενοι. Θα κάνουμε έναν μικρό ανθρωπάκι. Ανυπομονούμε να το γνωρίσουμε. Όλα είναι ένα μυστήριο».

Το ζευγάρι κρατά χαμηλό προφίλ και δεν μιλά για την ιδιωτική του ζωήΤο ζευγάρι κρατά χαμηλό προφίλ και δεν μιλά για την ιδιωτική του ζωή

Ο Ντάνιελ και η Ρέιτσελ δεν αποκάλυψαν περισσότερες λεπτομέρειες για την εγκυμοσύνη, ούτε για την πιθανή ημερομηνία γέννησης του παιδιού ή το φύλο του.

Η Ρέιτσελ έχει ήδη έναν 12χρονο γιο, τον Χένρι, με τον πρώην σύντροφό της, τον σκηνοθέτη Ντάρεν Αρονόφσκι, ενώ ο 50χρονος Ντάνιελ έχει μια κόρη, την 26χρονη Έλλα, με την πρώην σύζυγό του, Φιόνα Λούντον.

Πηγή : newOne.gr