Η τραγουδίστρια θέλησε μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές να ανανεώσει το λουκ των μαλλιών της και αφέθηκε στα χέρια του αγαπημένου της κομμωτή Πάνου Παπανδριανού. Κοντό καρέ με αφέλειες που όπως θα δείτε της ταιριάζουν πολύ.

Μετά το κούρεμά της πόζαρε με τον κομμωτή της και έγραψε ποστάροντας φωτογραφίες: «Το μωρό μου είναι πίσω στην πόλη … έτσι τα μαλλιά μου είναι rock’n’roll».

Κάποτε όταν τη ρώτησαν αν έχει παγιδευτεί σε κάποια εικόνα του εαυτού της είχε πει: «Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το πω αυτό. Σκέφτομαι καμιά φορά πώς απαιτούσα να είναι το κορμί μου, που δεν είναι η ουσία της τέχνης μου, και όμως θυσίαζα πάρα πολλά πράγματα για να είμαι σε μια πολύ συγκεκριμένη φυσική κατάσταση. Κοίταζα πριν από λίγο καιρό μια φωτογραφία μου από τα τέλη της δεκαετίας του ’90 και ζήλεψα πάρα πολύ το πώς ήμουν. Δεν ήταν ματαιοδοξία, ήταν ενέργεια, ήταν διάθεση για ζωή, το έκανα πρώτα απ’ όλα για να γουστάρω εγώ τον εαυτό μου και όταν έβγαινα στη σκηνή, αισθανόμουν τόσο περήφανη και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Τώρα πια, μου φαίνεται λίγο υπερβολικό. Τι άλλο να πω… Το “Rockumentary” (σ.σ.: το τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ με θέμα την καθημερινότητά της) για παράδειγμα, ήταν τελικά ένα τόλμημα, κρίνοντας τουλάχιστον από τις αντιδράσεις των άλλων. Εγώ είμαι πολύ ήσυχη, και το απολάμβανα πολύ σαν διαδικασία. Θυμίζω ότι το τραβούσε μια φίλη μου, και μετά, με μια άλλη φίλη, το μοντάραμε. Οφειλα στον εαυτό μου να το κάνω, ήθελα να δείξω ποια είμαι, να φανεί ένα κομμάτι από τη ζωή μου όπως είναι πραγματικά, όχι όπως φαντάζονται οι άλλοι ότι είναι. Για κάποιους ήταν ένα πείραμα που απέτυχε. Βλέπω, όμως, ότι είχε και αποδέκτες, τις χειραφετημένες γυναίκες, που είναι πολύ προχωρημένες και ανοιχτόμυαλες. Δανείστηκα τη φόρμα του ριάλιτι για να πω κάποιες δικές μου αλήθειες. Ήταν σαν δημόσια εξομολόγηση, σαν συνεδρία σε ψυχαναλυτή, μπροστά σε μεγάλο κοινό».

Πηγή : Like.com.cy