ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΠΕΜΠΤΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ

ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 21:05

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 1ου ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ – Πέμπτη στις 21:05

Τα boot camp του MasterChef Junior έχουν ξεκινήσει και όλα παίζονται! Είκοσι δύο καλύτεροι μικροί μάγειρες και είκοσι δυο καλύτερες μικρές μαγείρισσες απ΄ όλη την Ελλάδα, ηλικίας 8 ως 13 ετών, συναντιούνται για πρώτη φορά σήμερα με τους τρεις κριτές.

Η Ελένη Ψυχούλη, ο Μανώλης Παπουτσάκης και η Μάγκυ Ταμπακάκη, έχουν αναλάβει τη δύσκολη αποστολή να βρουν και να αναδείξουν τον επόμενο λιλιπούτειο Master Chef.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, μια σειρά από δοκιμασίες θ’ αναδείξουν τα 22 πιο ταλαντούχα παιδιά, 11 αγόρια και 11 κορίτσια, που θα φορέσουν την πολυπόθητη ποδιά και θα μπουν στο διαγωνισμό για να ζήσουν συναρπαστικές μαγειρικές εμπειρίες. Ένα από αυτά θα κερδίσει στο τέλος το μεγάλο έπαθλο των 15.000 ευρώ και το τρόπαιο του Master Chef Junior. Το ταξίδι ξεκινά!

Η πρώτη προκριματική φάση του Master Chef Junior ξεκινάει με τις μικρές κυρίες, Πρώτα αυτές θα ριχτούν στη μάχη για την είσοδο τους στο κύριο μέρος του μεγαλύτερου μαγειρικού διαγωνισμού στον κόσμο.

Δυο μαγειρικές δοκιμασίες θα κρίνουν σήμερα ποιες 16 από τις 22 μαγείρισσες θα περάσουν στη δεύτερη προκριματική φάση, στην οποία και θα διεκδικήσουν τις 11 πολυπόθητες ποδιές.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 2ου ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ- Παρασκευή στις 21:05

Τα boot camp του MasterChef Junior συνεχίζονται. Μετά τις μικρές κυρίες, σήμερα καλούνται να αναλάβουν δράση οι μικροί κύριοι. Είκοσι δύο αγόρια, ηλικίας 8 έως 13 ετών, δίνουν τη δική τους μαγειρική μάχη και καλούνται να αποδείξουν ότι αξίζουν να περάσουν στην δεύτερη προκριματική φάση του διαγωνισμού.

Οι κριτές Ελένη ΨυχούληΜάγκυ Ταμπακάκη και Μανώλης Παπουτσάκης πρέπει για μια ακόμα φορά να επιλέξουν, μέσα από δυο μαγειρικές δοκιμασίες, ποιοι 16 θα παραμείνουν και θα παλέψουν για την πολυπόθητη ποδιά και για ποιους 6 θα τελειώσει σήμερα το μαγειρικό ταξίδι.