Το πραγματικό όνομα της εκπροσώπου της Κύπρου στην Eurovision 2018 δεν είναι Ελένη και το επίθετό της δεν είναι Φουρέιρα.

Όταν η Χριστίνα Λαμπίρη έκανε το super star στο σταθμό Star μέσα από ένα ρεπορτάζ που είχε προβληθεί, είχε αποκαλύψει την καταγωγή της Ελένης Φουρέιρα και το πραγματικό της όνομα.

Το πραγματικό όνομά της τραγουδίστριας είναι Eντέλα Φουρεράι (Entela Fourerai).

Ο πατέρας της ονομάζεται Kristaq (Χρήστος) και η μητέρα της Μarjeta (Μαριέτα). Να αναφέρουμε ότι η Ελένη αποκάλυψε πρώτη φορά την καταγωγή της στο kool λέγοντας: «Γεννήθηκα στην Αλβανία».

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στην εκπομπή “Τετ α τετ” και τον Τάσο Τρύφωνος στο ΡΙΚ μίλησε για την καταγωγή της, αλλά και το λόγο που δεν έκανε νωρίτερα αυτήν την αποκάλυψη.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια ρωτήθηκε για το λόγο που παλαιότερα, δήλωνε πως η καταγωγή της είναι από την Λατινική Αμερική και απάντησε: “Αποφασίσαμε τότε με τους ανθρώπους μου να μην πούμε ότι είμαι από την Αλβανία, μήπως ο κόσμος δει και αγαπήσει την Ελένη Φουρέιρα γι’ αυτό που είναι. Ναι, ήταν λάθος, αλλά αν γύρναγα το χρόνο πίσω δεν ξέρω αν θα έκανα κάτι διαφορετικό”.

Μάλιστα, η Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε πως πίσω από τις κάμερες όλοι ήξεραν την πραγματική της καταγωγή αλλά on air δεν μπορούσε να το κάνει γνωστό τότε.

Πηγή : TO THEMA ONLINE