Ο αγαπημένος ηθοποιός Τόνυ Δημητρίου κάθισε στην καυτή καρέκλα της εκπομπής “Όλα καλά” και μίλησε για όλα.

Αφού μίλησε για τον ρόλο του στην σειρά “Παντρεμένοι και οι δύο”, που επιστρέφει σήμερα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, θυμήθηκε όταν χρειάστηκε να αντικαταστήσει συνάδελφό του χωρίς να ξέρει να τον ρόλο, όταν κατά τη διάρκεια παράστασης δεν ένιωσε καλά και έφυγε, ενώ αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο ίδιος είναι αθυρόστομος αλλά και σε ένα σοβαρό περιστατικό υγείας που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει σε μικρή ηλικία.

“Είμαι αθυρόστομος.  κάποιες φορές με προλαβαίνει το στόμα μου και αυτό μου έχει κλείσει πολλές πόρτες” παραδέχτηκε.

“Είχα κάνει μία κρανιοτομή, είχα περάσει διάφορα. Στο νοσοκομείο που ήμουν είχαν “φύγει” παιδάκια και το είχα καταλάβει. Δεν είναι εύκολο…”, είπε σχετικά με το περιστατικό που έπρεπε να αντιμετωπίσει μικρότερος.

Τέλος δεν δίστασε να δηλώσει  “Με δολοφόνο μπορώ να κάνω παρέα, με βλάκες ποτέ!”, αφήνοντας τους παρουσιαστές με το στόμα ανοικτό, που του ζήτησαν να τους εξηγήσει περεταίρω την έννοια του βλάκα για τον ίδιο, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι το πάθος τους είναι οι γυναίκες! “Δεν τζογάρω, δεν έχω πάθη αλλά τις γυναίκες τις… αγαπώ!” είπε ανάμεσα σε άλλα και με την γνωστή ειλικρίνεια του το ανέλυσε.

Δείτε πιο κάτω την συνέντευξη του με όλα όσα αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός!

Πηγή : reporter